De mooiste momenten starten rond een goede fles Go down

Ecologisch Duurzaam

Een gasfles voor de bbq kopen? Cocoon is een duurzame keuze. De fles is gemaakt van composietmaterialen met een interne stalen fles. Deze bbq gasfles kan dus tegen een stootje! Bovendien bevat de Cocoon biopropaan i.p.v. fossiel propaan. Dat biogas stoot nog minder CO2 uit (tot 80% minder) en wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen. Het maakt
de Cocoon de duurzaamste gasfles in de Antargaz-collectie. Dé bbq gasfles voor jouw gasbarbecue, terrasverwarmer of de mobiele douche van je camper.

Moderne & veilige snelkoppeling

Je wilt geen tijd verliezen met de ontspanner vast te vijzen op jouw gasfles voor de barbecue? Kies dan voor de Cocoon, de ideale bbq gasfles met een moderne Clip-On snelkoppeling. Gewoon vastklikken, het kraantje opendraaien … en je kan genieten! De Clip-On is naast gemakkelijk ook veilig: je kan hem niet verwijderen van de Antargaz gasfles terwijl de kraan openstaat; je hoort een duidelijke “KLIK” bij het vergrendelen. En wist je dat de Clip-On ook bruikbaar is op de populaire Calypso gasfles van Antargaz? Gasfles kopen? Met Clip-On natuurlijk!

Lichte, compacte & praktische BBQ gasfles

Geen gezeul met zware stalen gasflessen met meer gas dan je nodig hebt! Ga je een gasfles kopen voor de barbecue, kies dan voor de Cocoon. Dankzij zijn composietjasje weegt deze bbq gasfles in totaal amper 10,8 kilogram, waarvan 5 kilogram propaan is – biopropaan! Hij is ook uiterst compact, met een grondoppervlakte van 30 centimeter op 30 centimeter en 36
centimeter hoog, ideaal voor je gasbarbecue. En om het je nog eenvoudiger te maken, hebben we er twee grote handvaten in geïntegreerd. Zo neem je de Cocoon overal mee naartoe, zonder gedoe!

DE COCOON BBQ GASFLES AL GEZIEN?

Ben je onze video’s over de Cocoon bbq gasfles met biopropaan al tegengekomen op social media? Hier vind je ze allemaal. Wedden dat je direct naar de winkel loopt om zo’n superhandige bbq gasfles te kopen?

Waar je Cocoon gasfles voor de bbq kopen?

Je Cocoon gasfles kopen? Ga naar een verkooppunt dicht bij jou:

facebook logo instagram logo tiktok logo

Heb je vragen?