De mooiste momenten starten rond een goede fles Go down

Ecologisch Duurzaam

Met de Cocoon doe je een duurzame aankoop. De fles is gemaakt van composietmaterialen met een interne stalen fles en kan dus tegen een stootje. Bovendien bevat de Cocoon nu biopropaan i.p.v. fossiel propaan. Het stoot nog minder CO2 uit (tot 80% minder) en wordt gewonnen uit hernieuwbare bronnen. Dat maakt de Cocoon de duurzaamste gasfles in de Antargaz-collectie. Gebruik hem tijdens de zomer voor jouw gasbarbecue, tijdens de winter voor een terrasverwarmer en volgend jaar op de camping voor je mobiele douche!

Moderne & veilige snelkoppeling

Je wilt geen tijd verliezen met de ontspanner vast te vijzen op jouw gasfles? Kies dan voor de Cocoon met zijn moderne Clip-On snelkoppeling. Gewoon vastklikken, het kraantje opendraaien … en je kan genieten!
De Clip-On is naast gemakkelijk ook veilig: je kan hem niet verwijderen terwijl de kraan openstaat; je hoort een duidelijke “KLIK” om je te zeggen dat hij vergrendeld is; …
P.S.: wist je dat de Clip-On ook bruikbaar is op de populaire Calypso gasfles van Antargaz?

Licht, Compact & praktisch

Geen gezeul met zware stalen gasflessen met meer gas dan je nodig hebt! Dankzij zijn composietjasje weegt de Cocoon in totaal amper 10,8 kilogram, waarvan 5 kilogram propaan is. Hij is ook uiterst compact, met een grondoppervlakte van 30 centimeter op 30 centimeter en 36 centimeter hoog. En om het je nog eenvoudiger te maken, hebben we er twee grote handvaten in geïntegreerd. Zo neem je de Cocoon overal mee naartoe, zonder gedoe!

DE COCOON OP SOCIAL MEDIA

Beelden spreken uiteraard luider dan woorden. Onze video's al tegengekomen op social media? Hier vind je ze allemaal.

Waar vind ik een Cocoon-verkooppunt?

Je kunt de Cocoon altijd vinden bij een verkooppunt dicht bij jou:

facebook logo instagram logo tiktok logo

Heb je vragen?